TEAM

Leer ons beter kennen

IMG_5802.JPG

DANIEL SMIT

Drums

De liefste schat van Music Air? Dat is toch echt Daniel Smit. Bij deze docent kan je terecht voor een gezellig praatje en een leuke grap, maar ook zeker om goed te leren drummen. Daniel studeerde aan het conservatorium in Utrecht, maar stopte in zijn derde jaar om zich volledig te richten op zijn band Handsome Poets, waarmee hij heeft opgetreden op o.a. Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea. Daniel heeft nog een paar plekken vrij voor nieuwe leerlingen, meld je aan voor een proefperiode!

PAUL KLINKHAMER

Guitar & Bass

Paul Klinkhamer in 3 woorden? Creatief, geduldig en rustig. Paul verzorgt de basgitaar -en gitaarlessen bij Music Air. Hij heeft hoofdvak basgitaar gestudeerd aan de Herman Brood academie en is daarna doorgestroomd en afgestudeerd aan het conservatorium Artez in Enschede. Naast doceren is Paul basgitarist in verschillende bands en speelt hij gitaar in het duo Manon&Paul. Paul neemt graag de tijd om jou alle kneepjes van het muzikale vak te leren. Ook voor solfège (gehoortraining) en muziektheorie lessen kan je bij hem terecht!

PHOTO-2020-09-24-19-40-12 2.jpg
IMG_5805.JPG

DAAN DE JONG

Keys

De Enschedese pianodocent Daan de Jong startte zijn muzikale carrière in de kerk en besloot te studeren aan conservatorium Artez in Enschede. In die tijd speelde hij in verschillende bands: Op feestjes, festivals en in de studio. ‘Ik vond het altijd leuk om mijn partijen mooi in de band te laten passen, gewoon lekker te jammen of een zanger(es) zo goed mogelijk te laten zingen. Daarnaast was ik veel bezig met muziek op papier zetten (eigenlijk op de iPad, natuurlijk).’ Dat laatste komt goed van pas als je docent bent, want Daan maakt bijna al zijn lesmateriaal zelf: van oefeningen tot de popliedjes waar leerlingen mee komen. Maar pas op, hij laat niemand pianoles hebben zonder ooit van Bach gehoord te hebben - en dat is dan wel ongevraagd! ;-)

FRANS VAN DER HOEVEN

Saxofoon

Saxofonist Frans vertegenwoordigt de blazers -afdeling bij Music Air! Hij geeft met alle plezier les in saxofoon, klarinet en dwarsfluit. Met alle plezier moet eigenlijk in hoofdletters uitgedrukt worden, want deze docent houdt wel van de nodige humor. Frans studeerde in 2003 af aan het conservatorium ArteZ Zwolle en is als sessiemuzikant actief bij bands als Coverband Choice en Nederlandstalige Balkanband Scheepskameel. Daarnaast arrangeert hij partijen voor bands, blazers én zijn leerlingen!

IMG_5804.JPG
Timo Jansen.jpeg

TIMO JANSEN

Guitar

Volgens gitaardocent Timo moet muziek maken altijd als ‘spelen’ aanvoelen. Wanneer hij zijn gitaar pakt roept alles in hem, “Yes ik mag weer!”, een enthousiasme wat hij zowel op het podium als tijdens zijn lessen laat zien. Nadat deze jongeman zijn conservatorium heeft afgerond in 2017, heeft hij zich ontwikkeld tot een actieve gitarist in de muziekindustrie, en speelt tegenwoordig in verschillende bands en musicals, en is ook op Spotify te horen.

MELISSA VOS

Vocals

Worden er ook zanglessen gegeven bij Music Air? Ja zekerrrr! In een team van stoere (maar zachtaardige) mannelijke docenten vind je zangdocente Melissa Vos. Melissa heeft zang gestudeerd op conservatorium Artez Enschede. Ze is zangeres, zangdocent én auditiecoach bij haar eigen bedrijf Auditeren.nl. Melissa geeft aan alle leeftijden en niveaus les en past haar lesmethode aan naar wat de leerling graag wil leren. ‘De combinatie van zélf op het podium staan en zangtalent coachen geeft mij enorm veel voldoening!’

PHOTO-2020-09-24-17-20-09 2.jpg
20190418_JoshuaMeijer_EPrelease_Fluor_Je

JOSHUA MEIJER

Guitar & Productie

De kleinste man met het grootste talent: Joshua Meijer. Joshua is een songwriter en enorm goed in het produceren van tracks. Hij maakt beats en leert jou in de productie lessen alle kneepjes van Abbleton, Logic. Heb je nog geen idee wat deze programma’s inhouden? ‘No Stress’ (Joshua zijn levensmotto), hij legt het je gerust uit. Naast de productielessen geeft Joshua ook gitaarles!

MAIK IJPELAAR

Band Coaching

Maik heeft al vele hoogtepunten op zijn CV staan en neemt jou graag mee in zijn ervaringen. Hij schrijft zijn eigen muziek en heeft op al flinke podia gestaan, met onder andere Diggy Dex en Waylon. Maik studeert momenteel zang op conservatorium Codarts in Rotterdam, maar speelt daarnaast ook gitaar, basgitaar en drums. Hij is in diverse muziekstijlen thuis en is, naast zijn ervaring, mede daardoor de perfecte bandcoach-docent.

PHOTO-2020-10-24-12-40-24.jpg
THE%20COOL%20QUEST%20-%20HEDON%20%40%20E

VADIM NEEF

Guitar

Vadim Neef is in 2019 begonnen als gitaardocent bij Music Air locatie Utrecht. Hij geeft met plezier gitaarles aan jong en oud en is fulltime muzikant. Hij speelt in verschillende bands, waaronder in zijn band The Cool Quest. Deze band tourt (voor en na de corona-tijd ;-) )  door heel Europa, de kans is groot dat je hem wel eens met deze band op de radio hebt gehoord. Zweven er bij de naam van deze band vraagtekens door je hoofd? Check dan eens: https://www.facebook.com/thecoolquest/videos/1831338560277516 . 

MICHIEL MUNNEKE

Events

Naast Vadim Neef hebben wij nog een ‘neef’ in ons team, namelijk regelneef Michiel Munneke! 
Michiel organiseert alle Music Air events. Je ziet hem bij leerlingenconcerten rondlopen als stage-manager en staat zijn mannetje in het plannen en organiseren. Michiel geeft geen les, maar is zelf wel actief als muzikant. Welk instrument hij precies speelt? Daar hebben wij ook geen antwoord op, aangezien hij zich op elk instrument wel kan vermaken. Drummen, bassen, zingen... Hij kan het allemaal!

PHOTO-2020-09-24-13-03-29.jpg
PHOTO-2020-09-24-17-05-51.jpg

SIMONE VAN DER LUGT

Office

Als spin in het web bij Music Air zorgt Simone ervoor dat alles op de achtergrond goed verloopt. Van aanvraag tot planning van de lessen staat zij voor jullie klaar. Simone wordt enthousiast van het persoonlijk contact met de leerlingen/ouders en brengt graag wat orde in het chaotische muzikantenbrein😉.
Simone is getrouwd met het broertje van Marcel (vandaar nog een Van der Lugt) en trotse moeder van 2 dochters, Philou & Juna.

MARCEL VAN DER LUGT

Keys & Productie

Marcel van der Lugt is de eigenaar van Music Air. Alle leerlingen zien hem wel eens lopen, want stil zitten doet hij niet. Marcel geeft pianolessen en richt zich tevens op composities en producties. Daarnaast staat zijn agenda vol met optredens. Mocht je op zoek zijn naar een piano docent met veel live ervaring, dan ben je bij hem aan het goede adres. Ook de verpakkingen Twix zijn bij hem niet aan te slepen: Hij verliest regelmatig muzikale - huiswerk - weddenschappen met leerlingen. Ben je ook toe aan een leuke uitdaging? Meld je aan voor een proefperiode pianoles!

20190418_JoshuaMeijer_EPrelease_Fluor_Je