top of page

TEAM

Leer ons beter kennen

DANIEL SMIT

Drums

De liefste schat van Music Air? Dat is toch echt Daniel Smit. Bij deze docent kan je terecht voor een gezellig praatje en een leuke grap, maar ook zeker om goed te leren drummen. Daniel studeerde aan het conservatorium in Utrecht, maar stopte in zijn derde jaar om zich volledig te richten op zijn band Handsome Poets, waarmee hij heeft opgetreden op o.a. Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea. Daniel heeft nog een paar plekken vrij voor nieuwe leerlingen, meld je aan voor een proefperiode!

IMG_5802.JPG

PAUL KLINKHAMER

Guitar & Bass

Paul Klinkhamer in 3 woorden? Creatief, geduldig en rustig. Paul verzorgt de basgitaar -en gitaarlessen bij Music Air. Hij heeft hoofdvak basgitaar gestudeerd aan de Herman Brood academie en is daarna doorgestroomd en afgestudeerd aan het conservatorium Artez in Enschede. Naast doceren is Paul basgitarist in verschillende bands en speelt hij gitaar in het duo Manon&Paul. Paul neemt graag de tijd om jou alle kneepjes van het muzikale vak te leren. Ook voor solfège (gehoortraining) en muziektheorie lessen kan je bij hem terecht!

PHOTO-2020-09-24-19-40-12 2.jpg

TIMON DANTUMA

Keys

Klassiek, funk, soul, rock, pop. Toetsenist Timon Dantuma uit Ede wordt al heel gauw enthousiast van goede muziek en dan maakt het hem niks uit welke stijl het is. Of hij nou een zangeres begeleidt vanachter de vleugel, of losgaat achter de toetsen in een bandje, elk genre heeft een unieke manier van spelen en daar ligt voor Timon de uitdaging. Ook kan hij de tijd prima uit het oog verliezen, wanneer hij weer eens uren toffe sounds aan het maken is op z’n laptop.
Momenteel studeert hij aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Maar daarvoor had hij al jarenlange ervaringen met het spelen op allerlei feestjes, festivals en kerken. Hij is enorm enthousiast om les te geven bij Music Air en hij hoopt jou ook te enthousiasmeren en vooral aan te sluiten bij wat jij leuk vindt!

PHOTO-2023-05-06-11-27-25.jpg

FRANS VAN DER HOEVEN

Saxofoon

Saxofonist Frans vertegenwoordigt de blazers -afdeling bij Music Air! Hij geeft met alle plezier les in saxofoon, klarinet en dwarsfluit. Met alle plezier moet eigenlijk in hoofdletters uitgedrukt worden, want deze docent houdt wel van de nodige humor. Frans studeerde in 2003 af aan het conservatorium ArteZ Zwolle en is als sessiemuzikant actief bij bands als Coverband Choice en Nederlandstalige Balkanband Scheepskameel. Daarnaast arrangeert hij partijen voor bands, blazers én zijn leerlingen!

IMG_5804.JPG

TIMO JANSEN

Guitar

Volgens gitaardocent Timo moet muziek maken altijd als ‘spelen’ aanvoelen. Wanneer hij zijn gitaar pakt roept alles in hem, “Yes ik mag weer!”, een enthousiasme wat hij zowel op het podium als tijdens zijn lessen laat zien. Nadat deze jongeman zijn conservatorium heeft afgerond in 2017, heeft hij zich ontwikkeld tot een actieve gitarist in de muziekindustrie, en speelt tegenwoordig in verschillende bands en musicals, en is ook op Spotify te horen.

Timo Jansen.jpeg

MELISSA VOS

Vocals

Worden er ook zanglessen gegeven bij Music Air? Ja zekerrrr! In een team van stoere (maar zachtaardige) mannelijke docenten vind je zangdocente Melissa Vos. Melissa heeft zang gestudeerd op conservatorium Artez Enschede. Ze is zangeres, zangdocent én auditiecoach bij haar eigen bedrijf Auditeren.nl. Melissa geeft aan alle leeftijden en niveaus les en past haar lesmethode aan naar wat de leerling graag wil leren. ‘De combinatie van zélf op het podium staan en zangtalent coachen geeft mij enorm veel voldoening!’

PHOTO-2020-09-24-17-20-09 2.jpg

JOSHUA MEIJER

Guitar & Productie

De kleinste man met het grootste talent: Joshua Meijer. Joshua is een songwriter en enorm goed in het produceren van tracks. Hij maakt beats en leert jou in de productie lessen alle kneepjes van Abbleton, Logic. Heb je nog geen idee wat deze programma’s inhouden? ‘No Stress’ (Joshua zijn levensmotto), hij legt het je gerust uit. Naast de productielessen geeft Joshua ook gitaarles!

20190418_JoshuaMeijer_EPrelease_Fluor_Je

JUNIOR EFFAH BEKOE

Guitar

Al op jonge leeftijd was Junior bezig met muziek. Eerst op de drums maar al snel switchte hij naar gitaar. Kleine podia's, kerken of het Ahoy; van R&B en CCM, tot aan funk of metal, hij is van alle markten thuis. Lessen bij hem betekenen veel gezelligheid, variatie en geduld voor jouw persoonlijke talent.

PHOTO-2023-03-15-16-02-02.jpg

MAIK IJPELAAR

Band Coaching

Maik heeft al vele hoogtepunten op zijn CV staan en neemt jou graag mee in zijn ervaringen. Hij schrijft zijn eigen muziek en heeft op al flinke podia gestaan, met onder andere Diggy Dex en Waylon. Maik studeert momenteel zang op conservatorium Codarts in Rotterdam, maar speelt daarnaast ook gitaar, basgitaar en drums. Hij is in diverse muziekstijlen thuis en is, naast zijn ervaring, mede daardoor de perfecte bandcoach-docent.

PHOTO-2020-10-24-12-40-24.jpg

THOM HEUSINKVELD

Docent Drums

“Is de les nu al voorbij?”

De tijd vliegt in de lessen en met veel enthousiasme geeft drum docent Thom, zijn lessen waar je met plezier heen gaat en met een Big Smile weer naar huis gaat 😁!


Na het afstuderen aan de Herman Brood Academie is Thom direct vol in de muziek gedoken als docent maar ook als muzikant. Bij o.a Roxeanne Hazes, BLANKO & No Barrier is Thom in de weekenden vaak op het podium te vinden.

PHOTO-2023-09-26-12-36-40.jpg

MARNIX VAN HALEM

Docent Productie

In 2004 is Marnix als geluidstechnicus begonnen bij een gospelkoor in Nijkerk. Het duurde niet lang tot hij de smaak te pakken had en een graag geziene techneut werd bij veel coverbandjes. In de periode erna volgde de popzalen, festivals en theaters.
Marnix werkt voor bands, cabaretiers, kerken, scholen, tv producties enz. Met zijn enthousiaste persoonlijkheid en uitgebreide technische ervaring is Marnix een uitstekende geluidstechnicus die zijn kennis graag deelt.

PHOTO-2023-09-28-13-49-18.jpg

VADIM NEEF

Guitar

Vadim Neef is in 2019 begonnen als gitaardocent bij Music Air locatie Utrecht. Hij geeft met plezier gitaarles aan jong en oud en is fulltime muzikant. Hij speelt in verschillende bands, waaronder in zijn band The Cool Quest. Deze band tourt (voor en na de corona-tijd ;-) )  door heel Europa, de kans is groot dat je hem wel eens met deze band op de radio hebt gehoord. Zweven er bij de naam van deze band vraagtekens door je hoofd? Check dan eens: https://www.facebook.com/thecoolquest/videos/1831338560277516 . 

PHOTO-2023-09-18-22-08-45.jpg

MICHIEL MUNNEKE

Events

Naast Vadim Neef hebben wij nog een ‘neef’ in ons team, namelijk regelneef Michiel Munneke! 
Michiel organiseert alle Music Air events. Je ziet hem bij leerlingenconcerten rondlopen als stage-manager en staat zijn mannetje in het plannen en organiseren. Michiel geeft geen les, maar is zelf wel actief als muzikant. Welk instrument hij precies speelt? Daar hebben wij ook geen antwoord op, aangezien hij zich op elk instrument wel kan vermaken. Drummen, bassen, zingen... Hij kan het allemaal!

PHOTO-2020-09-24-13-03-29.jpg

ESTHER VERSTEEG

Music Air KIDZ

Als ervaren leerkracht in het basisonderwijs voelt Esther goed aan wat kinderen nodig hebben. Door muziek en dans wil zij kinderen helpen om tot bloei te komen. Naast het begeleiden van het koor, is Esther ook verantwoordelijk voor de communicatie met de ouders van het koor en de events.

CheeseWorks-0024.jpg

MARCEL VAN DER LUGT

Keys & Productie

Marcel van der Lugt is de eigenaar van Music Air. Alle leerlingen zien hem wel eens lopen, want stil zitten doet hij niet. Marcel geeft pianolessen en richt zich tevens op composities en producties. Daarnaast staat zijn agenda vol met optredens. Mocht je op zoek zijn naar een piano docent met veel live ervaring, dan ben je bij hem aan het goede adres. Ook de verpakkingen Twix zijn bij hem niet aan te slepen: Hij verliest regelmatig muzikale - huiswerk - weddenschappen met leerlingen. Ben je ook toe aan een leuke uitdaging? Meld je aan voor een proefperiode pianoles!

20190418_JoshuaMeijer_EPrelease_Fluor_Je
Team: Teamleden
bottom of page