top of page

DIENSTEN

Bij Music Air gunnen we iedereen dat plezier in muziek en daarom zijn we op verschillende manieren met muziek bezig.

LES

Ken je dat gevoel? Je ziet ergens een groepje muzikanten en het plezier spat eraf. Je staat erbij en kijkt ernaar maar het liefst wil je dit zelf natuurlijk ook! Zelf muziek ervaren door te spelen! Alleen of met anderen. Erachter komen hoe het is als dat ene liedje wat zo vaak in je hoofd zit ineens uit je vingers komt. Of misschien heb je dit al meegemaakt, maar wil je een level hoger, nog beter worden! Wij staan klaar met een team van professionele muziekdocenten die jou helpen in je ontwikkeling als muzikant. We weten echt hoe we jou de kneepjes van het vak moeten leren, en sluiten altijd aan bij jouw manier van leren. Zo kom je met plezier vooruit op jouw instrument!

Foto Leerling Rondje.jpeg
Joshua_0002 _0C0A9803.jpg

PERFORMANCE

Een stampend feest waarbij het dak eraf vliegt of juist een ingetogen bijeenkomst waarbij de muziek je troost. Bij Music Air denken we met je mee en bieden we wat jij nodig hebt. We hebben een groot collectief van muzikanten. Hierdoor hebben we voor elke gelegenheid een formatie die jou een onvergetelijke tijd kan bezorgen.

PRODUCTIE / COMPOSITIE

Je wil een lied, een musical of iets anders muzikaals voor een bepaald doel. Je hebt alleen zelf niet de vaardigheden en/of mogelijkheden om iets te maken. Bij Music Air kunnen we je helpen met de compositie van een nieuw liedje maar we draaien onze hand ook niet om voor een complete muziekproductie inclusief opname, mixage, mastering etc.

Muziekapparatuur
Muziek klas

WORKSHOPS / COACHING

Je speelt in een band maar je voelt dat jullie nog stappen kunnen zetten. Bij Music Air bieden we coaching voor bands. De inhoud van die coaching bepaal je voor een groot gedeelte zelf, maar je zet in ieder geval stappen in samenspelen, performance en instrumentbeheersing. Geef je muziekles op school of ben je op een andere manier bezig met muziekeducatie, informeer dan naar mogelijkheden voor workshops op maat.

Diensten: Diensten
bottom of page