top of page
KIDZ1.jpg

MUSIC AIR KIDZ

Zing jij mee met de Music Air KIDZ?  


Music Air KIDZ wil kinderen laten bloeien door middel van zang en dans. Groeien in hun identiteit en zelfvertrouwen, met de muzikale talenten die ze van God kregen. Plezier door muziek is ons motto! Het repertoire van Music Air KIDZ is christelijk, maar dat zullen ook popliedjes zijn die tekstueel aansluiten bij onze identiteit.  

We werken met een enthousiaste groep van ongeveer 20 kinderen, onder leiding van coach Esther Versteeg. We oefenen om de week (in de even weken) op woensdagmiddag van 16:30-17:30 uur. Onze doelgroep zijn kinderen van 5 t/m 12 jaar. De repetities vinden plaats in de grote zaal van Music Air, Ariane 34 in Amersfoort. In de schoolvakanties zijn er geen repetities. Eén keer per jaar is er een tof concert met een professionele live-band!


Esther Versteeg 

Als ervaren leerkracht in het basisonderwijs voelt Esther goed aan wat kinderen nodig hebben. Door muziek en dans wil zij kinderen helpen om tot bloei te komen. Naast het begeleiden van het koor, is Esther ook verantwoordelijk voor de communicatie met de ouders van het koor en de events.  

Ben jij enthousiast geworden? Er kunnen op dit moment weer nieuwe leden starten. Stuur ons een berichtje via het contactformulier als je interesse hebt!

KIDZ: Over
bottom of page