top of page
image001.png

MUSIC AIR KIDZ

Zing jij mee met de Music Air KIDZ?  


Music Air KIDZ wil kinderen laten bloeien door middel van zang en dans. Groeien in hun identiteit en zelfvertrouwen, met de muzikale talenten die ze van God kregen. Plezier door muziek is ons motto! Het repertoire van Music Air KIDZ is christelijk, maar dat zullen ook popliedjes zijn die tekstueel aansluiten bij onze identiteit.  


We zijn met een enthousiaste groep van 39 kinderen gestart. We oefenen om de week (in de even weken) op woensdagmiddag van 16:30-17:30 uur. Onze doelgroep zijn kinderen van 5 t/m 12 jaar. De repetities vinden plaats in de grote zaal van Music Air, Ariane 34 in Amersfoort. In de schoolvakanties zijn er geen repetities. Onze coaches zijn Simara van der Vlist (dirigent) en Esther Versteeg (organisatie). Eén keer per jaar zal er een tof concert met een professionele live-band zijn!  

Simara van der Vlist 

Met veel ervaring als zangeres en zangcoach weet zij wat nodig is om goed te zingen en te performen. Simara is enorm enthousiast en weet op een leuke en speelse manier de kinderen te laten shinen!

Esther Versteeg 

Als ervaren leerkracht in het basisonderwijs voelt Esther goed aan wat kinderen nodig hebben. Door muziek en dans wil zij kinderen helpen om tot bloei te komen. Esther is een organisatietalent en binnen Music Air KIDZ verantwoordelijk voor de communicatie met de ouders en het organiseren van de events.  

Ben jij enthousiast geworden? Vanaf januari 2023 kunnen er weer nieuwe leden starten. Stuur ons een berichtje via het contactformulier als je interesse hebt!

KIDZ: Over
bottom of page