top of page

LES AANBOD

KEYS

Die witte en zwarte toetsen. Ze hebben je altijd al geïntrigeerd! Ze bieden je ongekend veel mogelijkheden in het maken van muziek. Het is niet voor niets dat de meeste en grootste componisten hun muziek aan de piano hebben bedacht. Je raakt er nooit op uitgeleerd, het biedt je een leven lang plezier. Alleen thuis, als begeleiding van anderen, in een band. Bij Music Air gidsen we jou vol passie door de muziekwereld die voor je opengaat als je eenmaal met toetsen aan de gang gaat. 

Docenten: 

Marcel - Timon

Piano toetsen
Drumstel

DRUMS

Je hebt alle potten en pannen al gehad in huis, de mensen om je heen worden een klein beetje gek van jouw getrommel op tafels, stoelen of misschien zelfs je lichaam. Je wordt ook helemaal gelukkig als je de beat voelt waar een liedje op drijft en als je een bandje ziet spelen kan je niet stoppen met kijken naar de drummer. Wat doet die muzikant met al die trommels en bekkens? Nou… dat is dus precies wat je bij ons leert. Van eenvoudige ritmes tot ingewikkelde patronen. Groovy and steady want dat is wat jouw bandje nodig heeft. 

Docenten:

Daniel - Thom

GUITAR / BASS

Gitaar

Liedjes, daar hou je van van. Je geniet van melodieën, akkoorden, ritmes. Je haalt het allemaal uit de gitaar. Je begeleidt jezelf of anderen, je steelt de show op het podium met een prachtige solo of je wil jezelf er gewoon even lekker in verliezen na een drukke dag. Een gitaar biedt je zoveel mogelijkheden en bij ons bepaal je zelf welke kant je opgaat; akoestisch, elektrisch, heftig, ingetogen of gewoon allemaal.

Bas

Je hoeft niet persé in de spotlights te staan. Dat je voor jezelf weet dat de hele band zonder jou in elkaar stort, daar wordt je blij van. Samen met de drummer vorm jij die basis waarop de rest ‘z’n ding kan doen’. En heel af en toe stap je naar voren en laat je even zien op wat voor machtig instrument je speelt. Die bas die hoor je niet alleen, die voel je! Bij ons leer je precies hoe jij die lekkere groovy bodem kunt leggen waar elk liedje op steunt. 

Docenten:

Paul - Vadim - Joshua - Timo - Junior - Maik

Versterker
saxofoon

SAXOFOON

Je bent gefascineerd door dat prachtige geluid van de sax. En niet alleen het geluid, ook de vorm en uitstraling van dit instrument spreken je aan. De saxofoon, het instrument bij uitstek waarmee je een verhaal kan vertellen, waarin je al je gevoel kan leggen. Van melancholisch melodisch tot funky ritmisch. Voor onze docent kent de saxofoon weinig geheimen meer en of je nou bas-, tenor-, alt of sopraansax speet, hij wil ze graag met je delen!

Docenten:

- Frans

ZANG

Onder de douche, op de fiets, in de auto… je kan het niet laten, maar overal waar je bent wil je zingen. Hoe magisch is het eigenlijk dat je zonder iets tastbaars in je eentje muziek kan maken. Je wordt er blij van en als je het goed doet geldt dat ook voor de mensen om je heen. Het mooiste instrument is je eigen stem en je hebt het altijd bij je! Onze docenten helpen je om dit kostbare instrument te beheersen en te gebruiken.

Docenten:

Melissa - Maik

Retro microfoon
Opnamestudio

PRODUCTIE

Je houdt van muziek, je hoofd zit vaak vol melodieën en je vind het te gek om daarmee bezig te zijn met je computer. Alle instrumenten onder jouw vingers, van vette beats tot gevoelige strijkers wat wil je nog meer! Wij leren je om met behulp van de meest recente software (Ableton, Logic) je eigen muziek te componeren en te produceren. En wie weet… misschien maak jij vanuit je zolderkamer een enorme wereldhit!

Docenten:

Joshua - Marcel - Marnix

BAND COACHING

Je speelt in een band maar je voelt dat jullie nog stappen kunnen zetten. Bij Music Air bieden we coaching voor bands. De inhoud van die coaching bepaal je voor een groot gedeelte zelf, maar je zet in ieder geval stappen in samenspelen, performance en instrumentbeheersing. 

Docenten:

Maik - Daniel - Paul - Timon

Concert live publiek
Les Aanbod: Programma's
bottom of page